Vakanser

Vill du arbeta hos oss och bli en unik kugge i vårt maskineri som hjälper oss att utveckla framtidens produkter? Våra kunder är världsledande inom sina områden. Du kommer att arbeta med uppdrag som utmanar din kreativitet och tekniska kompetens. Vi garanterar dig ett jobb med stor variation. Om du vill bli en del av ett offensivt konsultföretag som agerar på en global marknad då kan detta vara jobbet för dig.

Projektledare

Du har en bakgrund som ingenjör inom mekanik eller elektronik, med motsvarande universitetsexamen. Du bör också ha erfarenhet av att hantera kontakter med kunder och leverantörer. Goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt är ett krav, men ännu viktigare är förmågan att entusiasmera dina kollegor, liksom ditt egna engagemang att ta ansvar för och genomdriva dina uppdrag som projektledare.

Mekanikkonstruktör

Vi söker kreativa konstruktörer som tycker om att arbeta med komplexa tekniska lösningar. Utmärkta svenska- och engelskkunskaper, både muntligt och skriftligt är ett krav. All tidigare yrkeserfarenhet med modeller och/eller ytmodellering i 3D-miljöer är meriterande. Något som lockar vår uppmärksamhet bredvid din erfarenhet, är din drivkraft och entusiasm att anta de utmaningar som kommer att vara en del av ditt jobb.

Elektronikkonstruktör

Vi söker en person som är intresserad av ett givande arbete, som arbetar med utveckling av analog och digital elektronik i inbyggda system. För att kunna möta våra kunders behov kräver vi några års erfarenhet inom analog och digitalutveckling. Goda kunskaper i engelska och svenska, både skriftligt och muntligt är obligatoriska. En ingenjörsutbildning motsvarande universitetsexamen är ett krav, och all erfarenhet från realtidsprogrammering, simulering, test, signalbehandling, programmerbara kretsar och / eller datakommunikation är meriterande. Är du en av dem vi söker?

Tveka inte att skicka din CV till info@jotech.se.