Om oss

Jotech Designs ambition är att säkerställa en framgångsrik och långsiktigt hållbar utveckling för våra kunder och oss själva. Allt sedan Jotech startade har vi arbetat med målet att kunna generera intressanta uppdrag och kompetent personal. Alla våra konsulter har flera års erfarenhet från sina respektive arbetsområden. Det vill säga att vi levererar från dag ett.

Följande faktorer stöder vår verksamhet i detta syfte:

  • Vi kombinerar ett systematiskt och konsekvent sätt att arbeta med hög kvalitet och en hög miljömedvetenhet.
  • Vi implementerar arbetsmetoder som lägger lika fokus på kundens behov och kvalitetskrav som miljöhänsyn.
  • Vi effektiviserar användningen av energi och naturresurser i vårt dagliga arbete.
  • Vi strävar efter att vara en bidragande partner i alla våra åtaganden.
  • Vi försöker alltid ha ett nära samarbete med kunderna för att säkerställa bästa möjliga lösning ur tekniskt, miljömässigt och kvalitetsmässigt perspektiv – i alla våra uppdrag.
  • Vi stöder innovatörer och OEM: s över hela världen för att utveckla idéer till fullfjädrade industriprodukter. Våra 65 konsulter erbjuder kvalitativt stöd genom hela kedjan från idé genom koncept konstruktion till provning och verifiering av den färdiga produkten och produktionsprocessen i sig.

Vårt sätt att arbeta är bevisat mycket framgångsrikt. Det framgår inte minst av det faktum att våra kunder anlitar oss om och om igen. Vi har framgångsrikt lett och hanterat projekt för och med våra kunder sedan 1995.